tisdag 9 oktober 2012

Om Per Gustavssons berättarföreställning...


2012-10-18
Hej!
 Nu har jag avslutat med Tollarp. Är imponerad över bemötandet och engagemanget från personalen. Har känt mig mycket välkommen och det har varit riktigt roligt. Lycka till i fortsättningen, det här tror jag kan leva vidare så som ni planerat projektet.

Per Gustavsson, Berättare

2012-10-17
Det var en mycket trevlig tillställning som pensionärerna tyckte var mycket bra. Mycket positivt. Vi var ca 35 personer under berättelsen.

Med vänlig hälsning
Britt-Marie Nilsson
Enhetschef Skärdal Västra


2012-10-16

Hej!
Det var mycket intressant och spännande för oss alla,  att få vara med om denna lite annorlunda och roliga föreställning.
Vi skulle gärna vilja att det återkom. Vi hade önskat att vi fått en affisch om det hela, så hade det varit lättare att sprida.
 Alla som var med var mycket nöjda.
Med vänlig hälsning
/Gertrud Hansson Skogåsa


2012-10-12

Pers framträdande blev mycket uppskattat av alla, och vi pratar redan om att ta hit honom igen!
Ulf Salvin Allögården


Per Gustavsson på Almhaga  2012-10-10


2012-10-10

Hej
Då har vi på Björken haft förmånen att lyssna på Per G i dag. Boende från Björken enheterna var på plats, det blev både skratt, roliga kommentarer och en del oro över Pers ruskiga historier. Per var väldigt aktiv i sitt berättande vilket gjorde att alla deltagare var på alerten, de visste ju inte vad som skulle hända. Detta var ett bra alternativ till våra läsestunder. Vi vill gärna ha besök igen…

Hälsningar AnnaLena, Fanny, Peter, Bitte, Jarl, Lennart, Siri, Signe, Viola, Göran, Erik, Birgit, Eva, Kalle, Birgitta

AnnaLena Ivarsson
Enhetschef Björken
044-136394 
Per Gustavsson på Sommarro 2012-10-08



2012-10-09
Nu är Per precis klar! Mycket trevligt var det många som tyckte! Några hör dåligt, men hade ändå ut en hel del av ”föreställningen”. Personalen var också imponerade och fick lite ny inspiration. Vi passade även på att köpa några nya böcker!!!
Med vänlig hälsning Louise på Hammarshemmet

2012-10-08

God morgon
Per var här på Sommarro i måndags (8/10), blev mycket uppskattat. Berättade  med stor inlevelse och fångade intresset hos åhörarna.
( fick en höstblomma av oss)
Iris Svensson Sommarro


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar